Додељене дипломе РАФ-овцима

Додељене дипломе РАФ-овцима

03.06.2021
Рачунарски факултет у Београду изнедрио је још једну генерацију дипломаца. На додели која је уприличена на Факултету 3. јуна 2021. године, са дипломама основних академских студија изашли су : Ђорђе Величковић, Слободан Николић, Драгутин Мисирача, Ђорђе Ђелић, Вукашин Максимовић, Стефан Поповић, Огњен Боровчанин, Марко Митић, Александар Миленовић, Алекса Деспић, Срђан Обрадовић, Александар Тодоровић и Стефан Црнобрња.

Рачунарски факултет у Београду изнедрио је још једну генерацију дипломаца. На додели која је уприличена на Факултету 3. јуна 2021. године, са дипломама основних академских студија изашли су : Ђорђе Величковић, Слободан Николић, Драгутин Мисирача, Ђорђе Ђелић, Вукашин Максимовић, Стефан Поповић, Огњен Боровчанин, Марко Митић, Александар Миленовић, Алекса Деспић, Срђан Обрадовић, Александар Тодоровић и Стефан Црнобрња.


Са дипломама основних струковних студија изашли су : Младен Ашћерић, Данијела Буловић, Павле Дешић, Александар Стефановић и Никола Радовановић, а са дипломама мастер студија изашли су: Анђела Вујовић, Наташа Вуксановић и Петар Ерић.


Рачунарски факултет пожелео је својим дипломцима много успеха у животу и раду, али и да се њихова веза и сарадња са Рачунарским факултетом никако не прекине завршетком студија. Честитамо свим нашим дипломцима!


Фотографије са доделе налазе се у галерији.