Вести

Svečana dodela diploma i obeležavanje desetogodišnjice

U četvrtak 28. novembra 2013. godine sa početkom u 17 časova održaće se svečana dodela diploma studentima koji su diplomirali u prethodnih godinu dana na Računarskom fakultetu. Svečanost će se održati u prostorijama fakulteta (Knez Mihailova 6/6, amfiteatar broj 7), a ovom prilikom fakultet će obeležiti i deset godina od osnivanja. Jubilej prve decenije rada Računarskog fakulteta obeležićemo prigodnom svečanošću, a pored studenata i profesora, dragi gosti biće nam i predstavnici brojnih kompanija sa kojima fakultet sarađuje.

Utiske sa događaja možete pogledati u galeriji.

Опширније...

Nova godina 2012.

Опширније...

Godišnja dodela diploma na RAF-u

Godišnja dodela diploma svršenim studentima Računarskog fakulteta održana je u utorak 22.11.2011. godine. Zbog problema oko zvanja za studente koji su završili fakultete po Bolonjskom programu, diplome su uručene studentima koji su studirali na RAF-u po starom programu. U prijateljskoj atmosferi i uz puno osmeha, diplomirani studenti su govorili o svojim iskustvima na fakultetu, kao i poslovima na kojima su trenutno angažovani.

Опширније...

Nova godina 2010.

U prijateljskoj i opuštenoj atmosferi studenti Računarskog fakulteta proslavili su kraj 2009. godine. U organizaciji Studentskog parlamenta okupili su se sadašnji i diplomirani studenti RAF-a i poželeli jedni drugima sve najbolje u predstojećoj godini.
Svim studentima i zaposlenima na RAF-u želimo srećnu i uspešnu 2010. godinu. Srećni praznici!

Опширније...

Nova godina 2009.

Опширније...