Вести

Dodela diploma RAF-ovcima

Godišnja svečanost dodele diploma studentima Računarskog fakulteta održana je u Pres centru u Beogradu. Diplome su dodeljene za završene osnovne akademske, strukovne i master studije, a svečanosti su prisustovali Gordana Vukelić, rektor Univerziteta Union, i Dragan Miletić, dekan RAF-a. Pored diplomaca, posebno su istaknuti naši takmičari koji nas predstavljaju u zemlji i inostranstvu, a pojedinima su dodeljene zahvalnice i knjige. U proteklih godinu dana, na RAF-u su diplomirali:

Опширније...

Svečana dodela diploma

Svečana dodela diploma za završene osnovne akademske, strukovne i master studije na Računarskom fakultetu održaće se u petak 20.11.2015. godine u Press centru UNS-a (Knez Mihailova 6/3), sa početkom u 16 časova. Ovom prilikom zahvalićemo se i našim najboljim takmičarima u protekloj godini. Pozivamo sve naše diplomirane studente i njihove goste da prisustvuju svečanosti.

Опширније...

Svečana dodela diploma i promocija doktoranata RAF-a

Svečana dodela diploma za osnovne akademske, strukovne i master studije, kao i promocija prvih doktoranata Računarskog fakulteta održaće se u petak 28.11.2014. godine u Press centru UNS-a (Knez Mihailova 6/3), sa početkom u 16 časova. Događaju će prisustvovati i rektor Univerziteta Union, prof. dr Zlatko Stefanović, kao i dr Dragan Miletić, v.d. dekana Računarskog fakulteta. Pozivamo sve naše diplomirane studente i njihove goste da prisustvuju svečanosti.

Опширније...

Svečana dodela diploma i obeležavanje desetogodišnjice

U četvrtak 28. novembra 2013. godine sa početkom u 17 časova održaće se svečana dodela diploma studentima koji su diplomirali u prethodnih godinu dana na Računarskom fakultetu. Svečanost će se održati u prostorijama fakulteta (Knez Mihailova 6/6, amfiteatar broj 7), a ovom prilikom fakultet će obeležiti i deset godina od osnivanja. Jubilej prve decenije rada Računarskog fakulteta obeležićemo prigodnom svečanošću, a pored studenata i profesora, dragi gosti biće nam i predstavnici brojnih kompanija sa kojima fakultet sarađuje.

Utiske sa događaja možete pogledati u galeriji.

Опширније...

Nova godina 2012.

Опширније...