Вести

Slavko Fodor o svom radu u Facebook-u sa studentima RAF-a

Slavko Fodor, diplomac RAF-a, družio se sa našim studentima i pričao o svom iskustvu u Americi. Fodor je govorio o svom radnom iskustvu u središtu kompanije {xa}Facebook{/xa}, kako izgleda raditi za jednu od najvećih {xa}IT{/xa} kompanija, koje tehnologije se tamo koriste i koja su bila njegova zaduženja. Pored profesionalne strane, studente je zanimao i njegov lični utisak o Americi, razlozi zašto se vratio u Srbiju i planovi za dalje. Slavko je najavio da će od sledećeg semestra studenti moći češće da ga viđaju na RAF-u, jer će voditi jednu od sekcija koja će se baviti softverskim inženjerstvom. Kako je izgledalo druženje sa Slavkom, možete videti u galeriji.

Опширније...

Nordeus predavanje na RAF-u

Predavanje kompanije {xa}Nordeus{/xa} održano je u utorak 09. februara na Računarskom fakultetu , a predavač je bio naš bivši student koji je zaposlen u {xa}Nordeus{/xa}-u, Miloš Milošević. Kompanija je organizovala tromesečnu stručnu praksu za studente završnih godina zainteresovanih za {xa}Data Science{/xa} oblast. Cilj predavanja bio je da se studentima približi rad {xa}Analitycs{/xa} tima i njihova uloga u procesu razvoja igara.

Опширније...

Dodela diploma RAF-ovcima

Godišnja svečanost dodele diploma studentima Računarskog fakulteta održana je u Pres centru u Beogradu. Diplome su dodeljene za završene osnovne akademske, strukovne i master studije, a svečanosti su prisustovali Gordana Vukelić, rektor Univerziteta Union, i Dragan Miletić, dekan RAF-a. Pored diplomaca, posebno su istaknuti naši takmičari koji nas predstavljaju u zemlji i inostranstvu, a pojedinima su dodeljene zahvalnice i knjige. U proteklih godinu dana, na RAF-u su diplomirali:

Опширније...

Svečana dodela diploma

Svečana dodela diploma za završene osnovne akademske, strukovne i master studije na Računarskom fakultetu održaće se u petak 20.11.2015. godine u Press centru UNS-a (Knez Mihailova 6/3), sa početkom u 16 časova. Ovom prilikom zahvalićemo se i našim najboljim takmičarima u protekloj godini. Pozivamo sve naše diplomirane studente i njihove goste da prisustvuju svečanosti.

Опширније...

Svečana dodela diploma i promocija doktoranata RAF-a

Svečana dodela diploma za osnovne akademske, strukovne i master studije, kao i promocija prvih doktoranata Računarskog fakulteta održaće se u petak 28.11.2014. godine u Press centru UNS-a (Knez Mihailova 6/3), sa početkom u 16 časova. Događaju će prisustvovati i rektor Univerziteta Union, prof. dr Zlatko Stefanović, kao i dr Dragan Miletić, v.d. dekana Računarskog fakulteta. Pozivamo sve naše diplomirane studente i njihove goste da prisustvuju svečanosti.

Опширније...