Вести

Додела диплома РАФ-овцима

Годишња свечаност доделе диплома студентима Рачунарског факултета одржана је у Прес центру у Београду. Дипломе су додељене за завршене основне академске, струковне и мастер студије, а свечаности су присустовали Гордана Вукелић, ректор Универзитета Унион, и Зоран Фидановски, продекан РАФ-а. Поред дипломаца, посебно су истакнути наши такмичари који нас представљају на информатичким такмичењима, а појединима су додељене похвалнице и књиге.

Опширније...

Google предавање “Life of a Software Engineer”

У петак, 4. новембра, на Рачунарском факултету одржано је предавање двојице бивших студената РАФ-а, а данас запослених у компанији Google, Филипа Станисављевића и Милоша Станковића. Предавању на тему "Life of a Software Engineer" присуствовао је велики број студената, а осим о стручној тематици студенти су више сазнали о искуствима запослених и самом процесу селекције при запошљавању у престижној интернационалној компанији. Фотографије са овог догађаја доступне су у галерији.

Опширније...

Славко Фодор о свом раду у Facebook-u са студентима РАФ-а

Славко Фодор, дипломац РАФ-а, дружио се са нашим студентима и причао о свом искуству у Америци. Фодор је говорио о свом радном искуству у средишту компаније Facebook, како изгледа радити за једну од највећих IТ компанија, које технологије се тамо користе и која су била његова задужења. Поред професионалне стране, студенте је занимао и његов лични утисак о Америци, разлози зашто се вратио у Србију и планови за даље. Славко је најавио да ће од следећег семестра студенти моћи чешће да га виђају на РАФ-у, јер ће водити једну од секција која ће се бавити софтверским инжењерством. Како је изгледало дружење са Славком, можете видети у галерији.

Опширније...

Nordeus предавање на РАФ-у

Предавање компаније Nordeus одржано је у уторак 09. фебруара на Рачунарском факултету , а предавач је био <стронг>наш бивши студент који је запослен у Nordeus-u, Miloš Milošević. Компанија је организовала тромесечну стручну праксу за студенте завршних година заинтересованих за Data Science област. Циљ предавања био је да се студентима приближи rad Analitycs tima и њихова улога у процесу развоја игара.

Опширније...

Додела диплома РАФ-овцима

Годишња свечаност доделе диплома студентима Рачунарског факултета одржана је у Прес центру у Београду. Дипломе су додељене за завршене основне академске, струковне и мастер студије, а свечаности су присустовали Гордана Вукелић, ректор Универзитета Унион, и Драган Милетић, декан РАФ-а. Поред дипломаца, посебно су истакнути наши такмичари који нас представљају у земљи и иностранству, а појединима су додељене захвалнице и књиге. У протеклих годину дана, на РАФ-у су дипломирали:

Опширније...