Вести

Одржано предавање Google програмера Филипа Станисављевића, бившег студента РАФ-а

У петак, 2. новембра, на Рачунарском факултету одржано је још једно предавање бившег студената РАФ-а, а данас запосленог у компанији Google, Филипа Станисављевића. Предавању на тему "Writing code at Google" присуствовао је велики број студената. Присутни су из прве руке имали прилике да чују више о алатима и методама развоја софтвера које ова компанија примењује у свакодневном пословању. Осим о стручној тематици студенти су више сазнали о искуствима запослених и самом процесу селекције при запошљавању у престижној интернационалној компанији. У склопу предавања студенткиња РАФ-а Невена Дрешевић поделила је своје искуство са недавно завршене Google летње праксе.

Опширније...

Мајска додела диплома РАФ-овцима

Мајска додела диплома студентима Рачунарског факултета одржана је 18. маја на Рачунарском факултету у Београду. Дипломе су додељене за завршене основне академске, струковне и мастер студије.

Опширније...

Посета РАФ-ових студената MDCS-у

У среду 20. децембра студенти Рачунарског факултета били су у организованој посети Мајкрософт развојном центру (MDCS). У оквиру ове посете студенти су имали прилике да, осим представљањања рада Мајкрософт развојног центра у Србији, чују и низ занимљивих предавања од представника 4 тима Мајкрософт програмера. Програмирање сервера, прављење игрица, обрада видео снимака само су неке од тема о којима су причали, а студенти су имали и екслузивну прилику да виде VR наочаре које су још увек недоступне на нашем тржишту.

Опширније...

Додела диплома РАФ-овцима

Годишња свечаност доделе диплома студентима Рачунарског факултета одржана је 24. новембра у Прес центру у Београду. Дипломе су додељене за завршене основне академске, струковне и мастер студије, а свечаности су присустовали Гордана Вукелић, ректор Универзитета Унион, Драган Милетић, декан и Зоран Фидановски, продекан РАФ-а. Поред дипломаца, посебно су истакнути наши такмичари који нас представљају на информатичким такмичењима и студенти који су својим посебним залагањем допринели развоју факултета, те су им овом приликом додељене похвалнице и књиге.

Опширније...

Одржано Google предавање бившег студента РАФ-а

У петак, 3. новембра, на Рачунарском факултету одржано је предавање бившег студената РАФ-а, а данас запосленог у компанији Google, Филипа Станисављевића. Предавању на тему "Writing code at Google" присуствовао је велики број студената. Присутни су из прве руке имали прилике да чују више о алатима и методама развоја софтвера које ова компанија примењује у свакодневном пословању. Осим о стручној тематици студенти су више сазнали о искуствима запослених и самом процесу селекције при запошљавању у престижној интернационалној компанији. У склопу предавања троје студената РАФ-а поделили су своја искуства са Google пракси са којих су се недавно вратили. Фотографије са предавања доступне су у галерији.

Опширније...