Вести

Poseta RAF-ovaca MDCS-u

U sredu 20. decembra studenti Računarskog fakulteta bili su u organizovanoj poseti Majkrosoft razvojnom centru ({xa}MDCS{/xa}). U okviru ove posete studenti su imali prilike da, osim predstavljanjanja rada Majkrosoft razvojnog centra u Srbiji, čuju i niz zanimljivih predavanja od predstavnika 4 tima Majkrosoft programera. Programiranje servera, pravljenje igrica, obrada video snimaka samo su neke od tema o kojima su pričali, a studenti su imali i eksluzivnu priliku da vide {xa}VR{/xa} naočare koje su još uvek nedostupne na našem tržištu.

Опширније...

Dodela diploma RAF-ovcima

Godišnja svečanost dodele diploma studentima Računarskog fakulteta održana je 24. novembra u Pres centru u Beogradu. Diplome su dodeljene za završene osnovne akademske, strukovne i master studije, a svečanosti su prisustovali Gordana Vukelić, rektor Univerziteta Union, Dragan Miletić, dekan i Zoran Fidanovski, prodekan RAF-a. Pored diplomaca, posebno su istaknuti naši takmičari koji nas predstavljaju na informatičkim takmičenjima i studenti koji su svojim posebnim zalaganjem doprineli razvoju fakulteta, te su im ovom prilikom dodeljene pohvalnice i knjige.

Опширније...

Održano Google predavanje bivšeg studenta RAF-a

U petak, 3. novembra, na Računarskom fakultetu održano je predavanje bivšeg studenata RAF-a, a danas zaposlenog u kompaniji {xa}Google{/xa}, Filipa Stanisavljevića. Predavanju na temu {xa}"Writing code at Google"{/xa} prisustvovao je veliki broj studenata. Prisutni su iz prve ruke imali prilike da čuju više o alatima i metodama razvoja softvera koje ova kompanija primenjuje u svakodnevnom poslovanju. Osim o stručnoj tematici studenti su više saznali o iskustvima zaposlenih i samom procesu selekcije pri zapošljavanju u prestižnoj internacionalnoj kompaniji. U sklopu predavanja troje studenata RAF-a podelili su svoja iskustva sa Google praksi sa kojih su se nedavno vratili. Fotografije sa predavanja dostupne su u galeriji.

Опширније...

Dodela diploma RAF-ovcima

Godišnja svečanost dodele diploma studentima Računarskog fakulteta održana je u Pres centru u Beogradu. Diplome su dodeljene za završene osnovne akademske, strukovne i master studije, a svečanosti su prisustovali Gordana Vukelić, rektor Univerziteta Union, i Zoran Fidanovski, prodekan RAF-a. Pored diplomaca, posebno su istaknuti naši takmičari koji nas predstavljaju na informatičkim takmičenjima, a pojedinima su dodeljene pohvalnice i knjige.

Опширније...

Google predavanje “Life of a Software Engineer”

U petak, 4. novembra, na Računarskom fakultetu održano je predavanje dvojice bivših studenata RAF-a, a danas zaposlenih u kompaniji {xa}Google{/xa}, Filipa Stanisavljevića i Miloša Stankovića. Predavanju na temu {xa}"Life of a Software Engineer"{/xa} prisustvovao je veliki broj studenata, a osim o stručnoj tematici studenti su više saznali o iskustvima zaposlenih i samom procesu selekcije pri zapošljavanju u prestižnoj internacionalnoj kompaniji. Fotografije sa ovog događaja dostupne su u galeriji.

Опширније...