Вести

Majska dodela diploma na Računarskom fakultetu

Računarski fakultet u Beogradu iznedrio je još jednu generaciju diplomaca. Sa svečane dodele koja je upriličena na Računarskom fakultetu 28. maja 2019. godine, sa diplomama akademskih studija izašli su : Tatjana Milanović, Aleksa Matović, Andrej Karadžić, Petar Milanović, Kosta Jevtić, Nikola Antić, Mihailo Radović, Uroš Živaljević.

Sa diplomama strukovnih studija izašli su : Ivan Jankovski, Marko Glišić, Martina Jevremović, Mihailo Veselinović, Miodrag Pavliček, Marija Živković, Nikola Vlahović, a sa diplomama master studija izašli su: Dejan Brdareski i Nemanja Žirojević. Računarski fakultet poželeo je svojim diplomcima puno uspeha u životu i radu, ali i da se njihova veza i saradnja sa Računarskim fakultetom nikako ne prekine završetkom studija. Čestitamo svim našim diplomcima!

Опширније...

Slavko Fodor, bivši student RAF-a o radu u Facebook-u

U dnevnom listu Blic objavljen je intervju sa istaknutim IT stručnjakom i bivšim studentom Računarskog fakulteta Slavkom Fodorom. Slavko je nekoliko godina proveo radeći u Fejsbuku, a onda odlučio da se vrati u Srbiju.

"Slavko je imao posao u Fejsbuku, hvalio ga je i Zakereberg, a onda se vratio u Beograd da ostvari svoj dečački san" glasi naziv objavljenog teksta koji možete pročitati OVDE.

Опширније...

Održana dodela diploma i promocija doktoranata na RAF-u

Svečanost promocije doktoranata i dodele diploma studentima Računarskog fakulteta održana je 29. novembra u Pres centru u Beogradu. Imali smo čast da promovišemo doktore nauka Računarskog fakulteta Jovanu Božić i Selenu Vukotić. Osim doktorantima diplome su dodeljene za završene osnovne akademske, strukovne i master studije, a prisutnima su se obratili prof. dr Gordana Vukelić, rektor Univerziteta Union, prof. dr Stevan Milinković, dekan, kao i mentori prof. dr Đorđe Babić i prof. dr Desimir Vučić. Pored diplomaca, posebno su istaknuti naši takmičari koji nas predstavljaju na informatičkim takmičenjima i studenti koji su svojim posebnim zalaganjem doprineli razvoju fakulteta, te su im ovom prilikom dodeljene pohvalnice i knjige.

Опширније...

Održano predavanje Google programera Filipa Stanisavljevića, bivšeg studenta RAF-a

U petak, 2. novembra, na Računarskom fakultetu održano je još jedno predavanje bivšeg studenata RAF-a, a danas zaposlenog u kompaniji {xa}Google{/xa}, Filipa Stanisavljevića. Predavanju na temu {xa}"Writing code at Google" {/xa} prisustvovao je veliki broj studenata. Prisutni su iz prve ruke imali prilike da čuju više o alatima i metodama razvoja softvera koje ova kompanija primenjuje u svakodnevnom poslovanju. Osim o stručnoj tematici studenti su više saznali o iskustvima zaposlenih i samom procesu selekcije pri zapošljavanju u prestižnoj internacionalnoj kompaniji. U sklopu predavanja studentkinja RAF-a Nevena Drešević podelila je svoje iskustvo sa nedavno završene {xa}Google{/xa} letnje prakse.

Опширније...

Majska dodela diploma RAF-ovcima

Majska dodela diploma studentima Računarskog fakulteta održana je 18. maja na Računarskom fakultetu u Beogradu. Diplome su dodeljene za završene osnovne akademske, strukovne i master studije.

Опширније...