Вести

Održana dodela diploma i promocija doktoranata na RAF-u

Svečanost promocije doktoranata i dodele diploma studentima Računarskog fakulteta održana je 29. novembra u Pres centru u Beogradu. Imali smo čast da promovišemo doktore nauka Računarskog fakulteta Jovanu Božić i Selenu Vukotić. Osim doktorantima diplome su dodeljene za završene osnovne akademske, strukovne i master studije, a prisutnima su se obratili prof. dr Gordana Vukelić, rektor Univerziteta Union, prof. dr Stevan Milinković, dekan, kao i mentori prof. dr Đorđe Babić i prof. dr Desimir Vučić. Pored diplomaca, posebno su istaknuti naši takmičari koji nas predstavljaju na informatičkim takmičenjima i studenti koji su svojim posebnim zalaganjem doprineli razvoju fakulteta, te su im ovom prilikom dodeljene pohvalnice i knjige.

Опширније...

Održano predavanje Google programera Filipa Stanisavljevića, bivšeg studenta RAF-a

U petak, 2. novembra, na Računarskom fakultetu održano je još jedno predavanje bivšeg studenata RAF-a, a danas zaposlenog u kompaniji {xa}Google{/xa}, Filipa Stanisavljevića. Predavanju na temu {xa}"Writing code at Google" {/xa} prisustvovao je veliki broj studenata. Prisutni su iz prve ruke imali prilike da čuju više o alatima i metodama razvoja softvera koje ova kompanija primenjuje u svakodnevnom poslovanju. Osim o stručnoj tematici studenti su više saznali o iskustvima zaposlenih i samom procesu selekcije pri zapošljavanju u prestižnoj internacionalnoj kompaniji. U sklopu predavanja studentkinja RAF-a Nevena Drešević podelila je svoje iskustvo sa nedavno završene {xa}Google{/xa} letnje prakse.

Опширније...

Majska dodela diploma RAF-ovcima

Majska dodela diploma studentima Računarskog fakulteta održana je 18. maja na Računarskom fakultetu u Beogradu. Diplome su dodeljene za završene osnovne akademske, strukovne i master studije.

Опширније...

Poseta RAF-ovaca MDCS-u

U sredu 20. decembra studenti Računarskog fakulteta bili su u organizovanoj poseti Majkrosoft razvojnom centru ({xa}MDCS{/xa}). U okviru ove posete studenti su imali prilike da, osim predstavljanjanja rada Majkrosoft razvojnog centra u Srbiji, čuju i niz zanimljivih predavanja od predstavnika 4 tima Majkrosoft programera. Programiranje servera, pravljenje igrica, obrada video snimaka samo su neke od tema o kojima su pričali, a studenti su imali i eksluzivnu priliku da vide {xa}VR{/xa} naočare koje su još uvek nedostupne na našem tržištu.

Опширније...

Dodela diploma RAF-ovcima

Godišnja svečanost dodele diploma studentima Računarskog fakulteta održana je 24. novembra u Pres centru u Beogradu. Diplome su dodeljene za završene osnovne akademske, strukovne i master studije, a svečanosti su prisustovali Gordana Vukelić, rektor Univerziteta Union, Dragan Miletić, dekan i Zoran Fidanovski, prodekan RAF-a. Pored diplomaca, posebno su istaknuti naši takmičari koji nas predstavljaju na informatičkim takmičenjima i studenti koji su svojim posebnim zalaganjem doprineli razvoju fakulteta, te su im ovom prilikom dodeljene pohvalnice i knjige.

Опширније...