Вести

Dodeljene diplome RAF-ovcima

Računarski fakultet ispratio je još jednu generaciju studenata. Zbog epidemiološke situacije svečanost dodele diploma nije održana, a preuzimanje diploma obavljalo se prema unapred utvrđenom rasporedu u sekretarijatu Fakulteta. Fakultet čestita svim studentima koji su tokom 2020. godine završili svoje osnovne, master i strukovne studije i želi im uspeh u daljem radu!

Tokom kalendarske 2020. godine na RAF-u diplomirali su:

Опширније...

Okupljanje alumnija na Računarskom fakultetu

Dok se Beograd užurbano priprema za doček Nove 2020. godine Računarski fakultet je spremno i sa velikom radošću dočekao okupljanje bivših studenata. Skup pod nazivom "Računarski fakultet kroz karijere alumnija" održan je u četvrtak 26. decembra 2019. Veliki broj bivših studenata, a bilo je onih iz prve RAF-ove generacije, okupilo se na Računarskom fakultetu da razmene svoja poslovna iskustva sa dekanom, bivšim profesorima i kolegama.

Svi oni imaju veoma uspešne karijere, uglavnom u IT oblasti, a mnogi od njih su posle završenog Računarskog fakulteta svoje karijere nastavili u inostranstvu. Ne krijući zadovoljstvo zbog ponovnog susreta sa bivšim studentima, dekan Računarskog fakulteta dr Stevan Milinković pozdravio je sve okupljene i zahvalio što su izdvojili vreme za ovaj susret: "Drago mi je što smo se okupili. Ideja je da se vidimo bar jednom godišnje, a možda i češće. Želimo da čujemo od vas gde ste i šta radite, kakvu i koliku ulogu u tome ima RAF. Isto tako predstavićemo šta se to promenilo od kada ste vi završili RAF, uputićemo vas u projekte koje smo pokrenuli na polju veštačke inteligencije. Ovim putem hoću da vas pozovem da se javite RAF-u šta god da radite, nama će biti interesantno".

Опширније...

Računarski fakultet ispratio još jednu generaciju diplomaca

Računarski fakultet u Beogradu ispratio je još jednu generaciju diplomaca. Na svečanoj dodeli diploma koja je upriličena 29. novembra 2019. godine Računarki fakultet poželeo je svojim diplomcima uspešne karijere, ali i da se njihova veza sa Računarskim fakultetom nikada ne prekine. Prisutne je pozdravio prodekan Računarskog fakulteta Dušan Vujošević: "Želim svima da čestitam. Znam koliko truda stoji iza vas, da put nije bio lak i zato svaka čast. Želim vam da u daljoj karijeri nađete poslove koji vam odgovaraju. voleo bih da ostanemo u kontaktu. Pratite naš sajt, dolazite na fakultet da nastavimo da razmenjujemo znanja i iskustva. Uvek ste dobro došli."

Опширније...

Majska dodela diploma na Računarskom fakultetu

Računarski fakultet u Beogradu iznedrio je još jednu generaciju diplomaca. Sa svečane dodele koja je upriličena na Računarskom fakultetu 28. maja 2019. godine, sa diplomama akademskih studija izašli su : Tatjana Milanović, Aleksa Matović, Andrej Karadžić, Petar Milanović, Kosta Jevtić, Nikola Antić, Mihailo Radović, Uroš Živaljević.

Sa diplomama strukovnih studija izašli su : Ivan Jankovski, Marko Glišić, Martina Jevremović, Mihailo Veselinović, Miodrag Pavliček, Marija Živković, Nikola Vlahović, a sa diplomama master studija izašli su: Dejan Brdareski i Nemanja Žirojević. Računarski fakultet poželeo je svojim diplomcima puno uspeha u životu i radu, ali i da se njihova veza i saradnja sa Računarskim fakultetom nikako ne prekine završetkom studija. Čestitamo svim našim diplomcima!

Опширније...

Slavko Fodor, bivši student RAF-a o radu u Facebook-u

U dnevnom listu Blic objavljen je intervju sa istaknutim IT stručnjakom i bivšim studentom Računarskog fakulteta Slavkom Fodorom. Slavko je nekoliko godina proveo radeći u Fejsbuku, a onda odlučio da se vrati u Srbiju.

"Slavko je imao posao u Fejsbuku, hvalio ga je i Zakereberg, a onda se vratio u Beograd da ostvari svoj dečački san" glasi naziv objavljenog teksta koji možete pročitati OVDE.

Опширније...