Вести

Одржана додела диплома на РАФ-у

Додела диплома на Рачунарском факултету одржана је у петак, 2. децембра 2022. године. У протеклих шест месеци на Рачунарском факултету дипломирало је 52 студената и то 45 студената на основним академским студијама и седморо студената на струковним студијама.

На додели диплома истакнути су и награђени најбољи студенти по студијским програмима. На студијском програму Рачунарске науке студент генерације је Адријана Јеремић, на Рачунарском инжењерству Иво Мартиновић, на Мулитимедијалном дизајну Мина Степановић, док је студент генерације на студијском програму Информационе технологије Маријана Ристић. Награђени су и студенти који су у претходном периоду остварили запажене резултате на домаћим и иностраним информатичким такмичењима, као и најбољи студенти у протеклој школској години. Фотографије са доделе диплома можете погледати овде.

Опширније...

Одржана додела диплома на РАФ-у

Додела диплома свршеним студентима Рачунарског факултета одржана је 31. маја 2022. године. Дипломе су додељене за завршене основне академске и струковне студије и за мастер академске студије. Дипломцима се обратила деканка Рачунарског факултета професорка Бојана Димић Сурла и честитала. Бојана Димић Сурла је нагласила важност стицања академског образовања, а посебно дипломирања и пожела дипломцима много успеха у каријери, али и испуњење у приватном животу.

Опширније...

Одржана додела диплома и промоција докторанда на РАФ-у

Свечаност промоције докторанда и доделе диплома студентима Рачунарског факултета одржана је 15. децембра на Рачунарском факуллтету у Београду. Имали смо част да промовишемо доктора наука Рачунарског факултета Немању Радосављевића. Осим докторанту, дипломе су додељене за завршене основне академске, струковне и мастер студије, а присутнима су се обратили проф. др Гордана Вукелић, ректорка Универзитета Унион, проф. Бојана Димић Сурла, деканка, као и ментор докторанда проф. др Ђорђе Бабић. Поред дипломаца, посебно су истакнути наши такмичари који нас представљају на информатичким такмичењима и студенти који су својим посебним залагањем допринели развоју факултета, те су им овом приликом додељене похвалнице и књиге.
Опширније...

Додељене дипломе РАФ-овцима

Рачунарски факултет у Београду изнедрио је још једну генерацију дипломаца. На додели која је уприличена на Факултету 3. јуна 2021. године, са дипломама основних академских студија изашли су : Ђорђе Величковић, Слободан Николић, Драгутин Мисирача, Ђорђе Ђелић, Вукашин Максимовић, Стефан Поповић, Огњен Боровчанин, Марко Митић, Александар Миленовић, Алекса Деспић, Срђан Обрадовић, Александар Тодоровић и Стефан Црнобрња.
Опширније...

Додељене дипломе РАФ-овцима

Рачунарски факултет испратио је још једну генерацију студената. Због епидемиолошке ситуације свечаност доделе диплома није одржана, а преузимање диплома обављало се према унапред утврђеном распореду у секретаријату Факултета. Факултет честита свим студентима који су током 2020. године завршили своје основне, мастер и струковне студије и жели им успех у даљем раду!

Током календарске 2020. године на РАФ-у дипломирали су:

Опширније...